Kurgi-rabarberisalat - suurepärane grillroa lisand

Pille Petersoo
Kurgi-rabarberisalat. | Juta Kübarsepp

See krapsakas toorsalat sobib hästi igasuguse šašlõki ja grill-liha kõrvale, samuti ahjus küpsetatud kanakoibade või -kintsude lisandiks või hoopis grillitud kitsejuustu juurde. Salat üksinda sobib ka veganitele ja neile, kes gluteeni väldivad.

4–5 saledamat rabarberivart

1 pikk kurk

mõned sibulapealsed

peotäis hakitud värsket koriandrit

1 sl vahtrasiirupit

1 sl oliiviõli

veidi laimimahla

soola ja musta pipart

 

Lõika rabarber ja kurk umbes 5 mm kuubikuteks.

Sega kõik komponendid kausis omavahel, maitsesta soola-pipraga.

Lase enne serveerimist umbes veerand tundi maitsestuda.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid