Käes on kuklipäev! Mitut moodi vastlakuklid
Pille Petersoo
Miks piirduda vaid ühe vastlakukliga, kui saab teha mitme erineva maitsega kuklikesi. | Juta Kübarsepp

Tavaliselt piirdume vaid ühe klassikalise vastlakukli variandiga. Meie proovime ja soovitame küll mitut varianti!

Kas teadsid, et traditsiooniliselt panid rootslased vastlaõhtul lihtsa nisukukli supitaldrikusse, valasid peale sooja piima ja sõid seda lusikaga (hetvägg)?
Nüüd eelistavad rootslasedki pigem moodsamat, vahukoorega varianti, aga kuklisse on peidetud ka martsipani (semla) – ja söövad nad seda vastlatest kevadpühadeni.
Martsipaniga täidetud kukkel on paljude maarjamaalaste jaoks.

Edasi lugemiseks

Esimene kuu 0.99€, edaspidi 2.99€ kuus

Sarnased artiklid