Maguskirsipuu on kultuur, mis kindlalt kuulub meie koduaeda. Mis võiks olla aias veel ilusam kui kevadel valges õitemeres lõhnav ja mesilastest sumisev kirsipuu.
Maailmas on rahvaid, kelle jaoks on nende õitsemise aeg väga eriline ja püha.
Pole üllatav, et selle aasta märksõnades domineerib mure toitumise pärast, kuid suureks probleemiks on saamas ka nutisõltuvus ja allergiaga toimetulek.
1. Vähem soolaSool on ammusest ajast tuntud kui maitseparandaja ja konservant toitude säilitamiseks.
Tasa ja targu, kes kannatab see kaua elab! Kõige õigem on tegutseda siis, kui neid on veel vähe!
Sipelgad ei ole tegelikult ju pahad ja on väga kasulikud, sest nad hävitavad kahjureid, nende vastseid, nukke ja mune.
Türgi vanasõna soovitab: „Kui su vaenlane on sipelgas, siis näe temas elevanti.” Seda võib tõlgendada ka nii: sipelgate peletamise ja tõrje puhul pole ettevaatus kunagi liiast.
Nii taimset kui loomset toitu tarbivad sipelgad on õigupoolest väga kasuliku