Neljale
2 sl oliiviõli
1 suur sibul
2 küüslauguküünt
8 kanakintsutükki
1 rosmariinioks
2 sl kontsentreeritud tomatipastat
2 x 400 g purki konservitud purustatud tomateid või konservitud kirsstomateid
100 g musti ja rohelisi oliive
2 sl kappareid
siledalehist peterselli
soola ja musta pipart
Serveerimiseks: keedetud riisi
Haki sibul, viiluta küüslauk. Haki rosmariinilehed ja petersell.
Kuumuta õli suures potis mõõdukal tulel. Lisa sibul ja prae paar minutit. Lisa küüslauk ja prae veel minut aega. Võta sibul ja küüslauk pannilt ja tõsta kõrvale.
Pane pann uuesti tulele, tõsta kuumust. Lisa kanakintsufileed, maitsesta soola-pipraga ja prae mõlemalt poolt kuldseks.
Pane sibul ja küüslauk uuesti pannile. Lisa ülejäänud ained. Kata pann/pott kaanega ning hauta umbes 20 minutit, kuni kana on küps, mahlane ja pehme ning kaste on paksenenud.
Serveeri riisiga.