Pipart keele peale. Kuidas kasvatada tšillisid?
Kersti Rannamäe
Shutterstock

Nii teravad tšillid kui leebed maguspaprikad on looduses pärit harilikust paprikast. Samasse liiki kuuluvad saagi maitse poolest väga erinevad sordirühmad.

Eesti keel on tuntud oma äraspidiste ütlemistega, kus hundi nime suhu võtta ei tohi ning hea sõna asemel ärasõnumise hirmus hoopis õnnetust soovitakse. Aga ühe korraliku pipraga saab küll igasuguse sõna vaigistada. Inimene ikka katsetab piire. Nii on saanud tšillipipra aretusest-kasvatusest omamoodi teravaid elamusi otsiv majandusharu.

Nii teravad tšillid kui leebed maguspaprikad.

Edasi lugemiseks

Esimene kuu 0.99€, edaspidi 2.99€ kuus

Sarnased artiklid