Kuidas maitsevad uued ja muljetavaldavad PUNASED šokolaadid?

Sisuturundus
Shutterstock

Võimalik, et üks unikaalsemaid uusi šokolaadibrände on RED. Välimuse poolest sirgjoonelises tänapäevas sündinud vana väärtus. Võetud on traditsiooniline šokolaad, millelt on vead lihvitud ning lastud vaid parim esile. Kas isegi peale kõigi REDi sortide proovimist võib jääda jätkuvalt elegantseks, nii nagu RED isegi.

Mis teeb RED šokolaadi mainimisväärseks on ühelt poolt selle koostis, mis peaks üleliigse suhkruta pakkuma tõelist šokolaadielamust. Lisatud suhkru asemel sisaldab see vaid looduslikke magusained ning kakaos eneses olevat suhkurt. Teiseks tuleb esile tuua selle välimust, millele on raske võrdset leida. Kuid  mis peitub sõnade ning pildi taga? Paneme uue šokolaadi proovile! Õnnelikud maitsjad tegid omad järeldused:

sokolaad_red.png

RED šokolaaditahvel
RED šokolaaditahvel
RED

RED Delight tume šokolaad

Väga hea maitsega, krõmps šokolaad, tugevalt pruuni värvusega. Tegemist on magusa šokolaadiga. Kui tavaliselt tume šokolaad on hästi mõru, siis see on mõnusalt magus. Suhu jääv järelmaitse on samas pigem mõru. Tume šokolaad ei taha suus sulada ja siis kui pikapeale sulab, siis jääb suulakke kinni - see pole üldse mitte negatiivne vaid näitabki seda, et toode on kvaliteetne.

RED Delight eriti tume šokolaad

Mõeldud tõeliselt tumeda šokolaadi hindajatele, mistõttu on maitse kuivem ja tummine ning teistlaadse järelmaitsega. Seejuures spetsiifilist tumeda šokolaadi maitset välja ei löö. Ei ole kibe, ei ole mõru. Alguses kui šokolaadi süüa, siis on suus mõru maitse, kuid lõpuks jääb suhu magus maitse.

RED Delight apelsini-mandli tume šokolaad

See šokolaad on mõeldud neile, kellele meeldib apelsin. Šokolaadil on juures tugev apelsini maitse, hamba all krõmpsuvad mandli ja kakaotükid. Olen nii rahul, et ka tume šokolaad on juurde saanud põnevad maitsenüansid. See šokolaad meeldib mulle kõikidest teistest enim.

RED Delight sarapuu-makadaamiapähkli piimašokolaad

Väga hea ja tummine makadaamiapähkli maitse. Mulle väga meeldivad makadaamiapähklid ja nüüd on need veel šokolaadi sees, ….mmmmmmõnusalt pehme šokolaadi sees. Meeldib samuti see, et pähkli krõmps jääb hamba alla.

RED Delight pähklitäidisega piimašokolaadi trühvlid

Meeletult head trühvlid! Kui elegantne karp! Trühvlite sees olev täidis on väga mõnusa maitsega. No ei saa aru, et komm ei sisalda suhkrut, see on ju magus! Neid komme ma söön nüüd küll patuvabalt ja ei pea muretsema, et lisa kalorid tulevad.

Kokkuvõtvalt:

RED šokolaadid on paremad, kui teised „välismaa“  šokolaadid. Magusalt meeldiv maitse jääb suhu pikaks ajaks. Samuti tooksin RED šokolaadide puhul välja selle, et punane pakend hakkab väga hästi silma ja on elegantne. RED trühvli kommikarp sobib viia nii pruudile, emale kui naisele kingituseks, sest see karp on lihtsalt väga, väga ilus.

REDi facebook: https://www.facebook.com/red.delight.chocolate/

 

Kasulikke rakendusi:

Madal kalorsus, kuid meeldiv maitse annab REDile ka kokakunstis eelise. Peale tavapäraste muffinite või „lihtsa“ šokolaadikoogi võib valmistada näiteks:

Šokolaadi-banaanikook maapähklikreemiga

10 tk

  • 100 g pehmet võid
  • 2 ½ dl suhkrut
  • 2 muna
  • 2 küpset banaani
  • 3 dl nisujahu
  • 100 g piimašokolaadi
  • 1 tl söögisoodat
  • ½ tl küpsetuspulbrit
  • ½ dl kohvikoort
  • MAAPÄHKLIKREEM
  • 1 ½ dl suhkrut
  • 60 g pehmet võid
  • 1 1/3 dl maapähklivõiet
  • 100 g maitsestamata toorjuustu
  • ½ dl tuhksuhkrut
  • ½ tl vaniljesuhkrut

KAUNISTUSEKS - soolapähkleid ja šokolaadilaaste

  1. Vahusta pehme või ja suhkur valgeks vahuks. Lisa ükshaaval vahustades munad. Sega juurde püreestatud banaanid.
  2. Sega omavahel nisujahu, riivitud šokolaad, sooda ja küpsetuspulber. Lisa taignale. Sega tainast tõstes sekka koor.
  3. Vooderda koogivorm küpsetuspaberiga. Kalla taigen vormi. Küpseta 175-kraadises ahjus umbes 45 minutit, kuni kook tundub tikuga katsudes küps. Jahuta.
  4. Vahusta pehme või ja suhkur. Lisa vahustades maapähklivõie.
  5. Lisa ülejäänud ained ja sega kiiresti ühtlaseks. Vajadusel pane hetkeks külmkappi.
  6. Määri kreem koogile. Kaunista soolapähklite ja šokolaadilaastudega. Soovi korral kasuta tordipritsi.

 

2. Mustsõstra šokolaadikook

12 tk

  • 200 g tumedat šokolaadi
  • 150 g võid
  • 4 muna
  • 2 dl suhkrut
  • 2 ½ dl nisujahu
  • 2 tl kaneeli
  • 2 tl vaniljesuhkrut
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 200 g musti sõstraid

SERVEERIMISEKS

vahukoort või vaniljejäätist

  1. Paiguta küpsetuspaber ümmargusse koogivormi (24 cm).
  2. Sulata tükkideks murtud šokolaad ja või ning lase jahtuda.
  3. Sega omavahel jahu, kaneel, vaniljesuhkur ja küpsetuspulber.
  4. Lisa kuivainesegu sulatatud šokolaadivõi segusse.
  5. Kalla pooled taignast vormi ning raputa peale mustsõstrad. Lisa järelejäänud tainas.
  6. Küpseta 175-kraadises ahjus umbes 30 minutit. Lase enne serveerimist veidi jahtuda.
  7. Paku vahukoore või vaniljejäätisega.

HEAD MAIUSTAMIST!

redjst_kook.jpg

Selline tuli meie REDi kook
Selline tuli meie REDi kook
Toimetus
Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid