200 g tumedat šokolaadi
200 g võid
3 dl friinsuhkrut
4 muna
3 dl nisujahu
½ dl kakopulbrit
1 tl küpsetuspulbrit
natuke soola
100 g valget šokolaadi
100 g piimašokolaadi
50 g pistaatsiapähkelid
KAUNISTUSEKS
tuhksuhkrut
• Sulata vesivannil võis tume šokolaad. Lase jahtuda.
• Sega või-šokolaadisegusse suhkur ja munad.
• Lisa juurde omavahel segatud nisujahu, kakaopulber, küpsetuspulber ja sool.
• Riivi valge- ja piimašokolaad ning lisa koos pistaatsiapähklitega tainale. Sega kergelt läbi.
• Määri koogivorm rasvaga ja kalla taigen sisse.
• Küpseta 150-kraadises ahjus umbes 30 minutit. Brownied peavad jääma seest vedelaks, nii et ära üle küpseta.
• Lase jahtudad, lõika sektoriteks ning kaunista tuhksuhkruga.