4-6 portsjonit
1-2 sibulat
3 küüslauguküünt
1 peotäis peterselli
400 g loomahakkliha
pisut soola ja jahvatatud musta pipart
1 paprika
1 suvikõrvits
400 g purustatud tomateid (konserv)
basiilikut, tüümiani või rosmariini
Koori ja haki sibulad ning purusta küüslauguküüned. Haki petersell. Sega üks sibul ja üks küüslauguküüs ning hakitud petersell hakkliha hulka. Maitsesta soola ja musta pipraga.
Veereta taignast pallid ja pruunista pannil kuldpruuniks. Võta lihapallid pannilt ja pane kõrvale.
Loputa ja poolita paprika. Lõika ära vars, eemalda seemned ja haki väikesteks tükkideks. Haki suvikõrvits.
Pane sibulad, küüslauguküüned ja ülejäänud hakitud köögiviljad pannile ja kuumuta pisut. Lisa purustatud tomatid ning maitsesta segu soola, pipra ning ürtidega. Tõsta lihapallid tagasi pannile kastme sisse ja hauta kaane all umbes viis minutit.