6 portsjonit
1 kg kõrvitsat
1 bataat
1 sibul
2 küüslauguküünt
3 cm ingverit
1 tl karrit
1 tl kurkumit
0,5 tl kaneeli
näpuotsaga tšillihelbeid (võib lisada soovi järgi)
soola, musta pipart
1 purk kookospiima
1 dl musti läätsi
2 dl purustatud tomateid
2 dl puljongit
2 sl kookosõli
hakitud koriandrit
Eemalda kõrvitsalt seemned ja pehme sisu ning tükelda. Koori ja tükelda bataat ja sibul.
Kuumuta poti põhjas õli, kuumuta sibulaid õlis. Riivi sisse ingver ja küüslauguküüned. Lisa karri, kurkum, kaneel ja tšillihelbed. Kuumuta, et maitsed tugevneksid.
Lisa kookospiim, purustatud tomatid, läätsed ja puljong. Hauta 5 minutit.
Lisa kõrvitsa- ja bataaditükid ning hauta nõrgal kuumusel umbes pool tundi, kuni läätsed, kõrvits ja bataat on küpsed. Maitsesta soola-pipraga. Kaunista hakitud koriandriga.