Küüslauk on meie looduslik antibiootikum, tõeline kasulike ainete varasalv.
Miks peab sööma küüslauku?
Küüslauk on meie looduslik antibiootikum, tõeline kasulike ainete varasalv.
Kuigi küüslauku tuntakse eelkõige maitsestajana ning köha-nohu-kurguvalu leevendajana, on tal peale põletikuvastase toime muuhulgas võime seedimist sujuvamaks muuta, immuunsüsteemi tugevdada, ainevahetust parandada ning liigesevalu leevendada.
Osale mei
Küüslauku hinnatakse vänguse järgi. Küüslauk on üks vanimaid ja tunnustatumaid maitse- ning ravimtaimi maailmas. Enamik hobiaednikke soovib seda ka oma koduaias kasvatada.
Liitsibulast eraldatud tütarsibulad ehk küüslauguküüned peavad mulda saama nii, et need jõuaksid enne püsivate külmade saabumist korralikult juurduda, kuid enne talve veel ei tärkaks.