Uhhaa
1 kg erinevaid kalu (näiteks ahven, kiisk)
3–4 kartulit
1 porgand
2 sibulat
õli, võid, tilli, 3–4 loorberilehte
pipart, soola
Puhasta kalad sisikonnast ja lõpustest. Aseta puhastatud kalad külma vette keema. Riisu tekkiv vaht. Kui vesi keema tõuseb, alanda kuumust nii, et vesi vaevu muliseks. Keeda kalasid kümmekond minutit ning tõsta nad seejärel välja. Kurna puljong.
Kalade keemise ajal puhasta sibulad ning porgandid ja lõigu need suupärasteks tükkideks. Prae tükid või ja õli segus kergelt läbi. Kui kalad on leemest välja võetud, kalla sinna praetud sibula- ning porganditükid. Samuti lisa puhastatud ja suupärasteks tükkideks lõigatud kartulid. Maitsesta supp loorberi, soola ja pipraga.
Kui kartulid ja porgandid on pehmed, lisa puhastatud kala. Lase supil veel mõni minut keeda, tõsta pott lõkkelt või pliidilt ning raputa peale hakitud tilli.
Retsept ilmus ajakirja Kodu & Aed 2013 juulinumbris.