Kas kalorivaene sorbett rahuldab magusaisu? Toimetus proovis järele.

kodus.ee
Sisuturundus
Premia puuviljapüreest valmistatud sorbett on lausa 3-4 korda madalama kalorsusega kui keskmine šokolaadiglasuuriga koorejäätis. | Premia

Poes jäätiselette uurides võime märgata midagi uut ja huvitavat – naturaalne puuviljapüree on tehtud sorbetiks ning pandud pulga otsa. Premia puuviljapüreest valmistatud sorbett on lausa 3-4 korda madalama kalorsusega kui keskmine šokolaadiglasuuriga koorejäätis. Niisiis sobib sorbett maiustamiseks hästi ka neile, kes head vormi soovivad hoida. Toimetus proovis järele, mis mekiga need sorbetid on.

Mango sorbetist võib valmistada ka värskendava joogi  

Mango sorbetist võib valmistada ka värskendava joogi 

Mango sorbetiga saab teha ka väga head mango lassi smuutit. | Premia

Mõnusalt tummine ja kreemine maitse. Tegemist on ehtsa, külmutatud mangopüreega. Hea, et ei ole üle maitsestatud suhkruga, maitse on ehtne ja mõnus. Mango sorbetiga saab teha ka väga head mango lassi smuutit. Tegemist on jahutava joogiga, mis sobib suurepäraselt ka kaalujälgijatele.

Lihtsaks mangolassiks läheb vaja:

* 2 Premia mango sorbetti

* Maitsestamata jogurtit

* Maitseks kardemoni

Tee nii:

Pane mangosorbetid koos maitsestamata joguriga kannmikserisse, blenderda ühtlaseks seguks.

Maitsesta kardemoniga ning ongi valmis!

 

Kiivi sorbett – õrnalt hapukas ning väga pilkupüüdev

 

Et sorbettidesse piima pole lisatud, võivad seda nautida ka need, kes laktoosi ei talu. | Premia

Kui õues on 28 soojakraadi on selline jäätis ideaalne, jahutab maha ning ei ole samas liiga magus. Pakist välja võttes tuleb ninna mõnusalt kiivi lõhna. Jäätis ei ole liialt läila või rammus, kõik on täpselt nii kui peab. Väga värskendav ja karge toode, mõnusalt hapuka maitsega. Sorbetti saab ka hammustada, kuna see on hästi pehme tekstuuriga.

Alati olen mõelnud, et sorbetid on sellised mahlajäätise kamakad, mis ei kõlba süüa. Täna sain esimest korda proovida Premia sorbette ning hämming oli suur. Tegemist on ülivõrdes hea jäätisega. Tekstuur oli väga mõnus. Kui mahlajäätised panevad hambad valutama, sorbett seda ei teinud.

Selle sorbeti puhul meeldis mulle kõige enam see, et tegemist on hästi kerge maiusega, samas on see mõnusalt kreemine. Suvisel ajal olen ikka otsinud just selliseid jäätiseid, mis liiga rammusad ei oleks – just midagi sellist, nagu on see Premia kiivi sorbett. Et sorbettidesse piima pole lisatud, võivad seda nautida ka need, kes laktoosi ei talu.

Mille poolest erines troopiline sorbett teistest?

Kreemine ja magus, kuid kaloreid on vähe. | Premia

 

Troopiline sorbett oli kõige magusam. Samas kui paljud jäätised on liialt magusad, siis selle jäätise puhul magusus vastu ei hakka – maitsed on kõik tasakaalus. Tegemist on nagu külmutatud smuutiga, seda võiks jäädagi nautima.

Kui kiivi sorbett oli pisut hapukas ja mango oma hästi mahe, siis see on vast kõige magusama maitsega sorbett. Mind pani üllatama see, et sorbetis niivõrd vähe kaloreid on – oli ju tegemist kreemise ja magusa sorbetiga. Ka lastele meeldis väga – tundub, et selle suve lemmik on leitud.

Selle sorbeti maitse meenutab multinektarit. Mulle väga meeldis see, kuidas üks maius võib korraga olla tugeva puuviljamaitsega ja samas niivõrd mahe.

Sorbetti võib nautida veel mitut eri moodi

Lisaks nendele kolmele sorbetile võime poest leida ka vaarikapüreest valminud külma maiuse. Kusjuures – kõiki Premia sorbette võime nautida ka topsist, kus ruum on jaotatud pooleks kahe hea asja vahel: üks pool on sorbett, teine klassikaline vanillijäätis. Külmade maiustega saad lähemalt tutvuda SIIN.

Sarnased artiklid