Kevade saabudes soovitab näitleja Karl Robert Saaremäe muuta toidukorrad köögiviljarohkemaks ning küüslaugu ja särtsakate vürtsidega viimastele ringlevatele pisikutele tuul alla teha.
Retsepti autori sõnul on tegemist mõnusalt särtsaka ja maitseka kõhut
Meie organism omastab tatras olevaid toitaineid kergelt ning kõhus ei teki raskustunnet.
Supertoit tatar
Eestisse jõudis tatar 18. sajandil Siberist , kus seda kasvatasid tatarlased.
Küllap on meile kõigile tuttav olukord, kus sooviksime päevaga rohkem jõuda ja ära teha. Kui aega ei saa me juurde hankida, siis elujõudu küll. Vajaliku energia saame toidust, mida sööme.
Nii nagu kõrvenõgesest, saab ka varemerohust pärast kääritamist ülihead, mineraalainerikast ja kiiretoimelist vedelväetist.
Varemerohus pole küll nii palju lämmastikku kui nõgeses, kuid see-eest on tema lehtedes ja vartes märkimisväärselt palju kaaliumi
Kui välismaised toidublogid kihavad soovitustest süüa tšiiaseemneid või assaimarju, võivad eestlased pöörata rõõmsalt pilgu oma toidulauale, kust leiab võrdväärsed või veel paremadki supertoidud – seemned.
Too klassikalisele riisi-hakklihatäidisele vaheldust ja rulli kodumaise kapsa vahele hoopis hakklihaga segatud toortatart. Erinevateks maitsenüanssideks katseta täidises segahakkliha asemel ka kana- või kalkunihakklihaga.
3 põhjust, miks peaks sööma palju marju
Mida rohkem erinevaid marju süüa, seda suuremas skaalas saab kätte marjades sisalduvad antioksüdandid, vitamiinid, mineraalid ja kõik muud kasulikud ained.
Kõik marjade kasulikud ained on kõige paremad just värs