Aedviljakarri
4 portsjonit
300 g lillkapsast
6 värsket kartulit
5 porgandit
2 varajast sibulamugulat
1 dl herneid
2 sl võid
2 tl karrit
2-3 dl vett
1 väike purk (160 ml) kookospiima
1 dl koort või jogurtit
1 tl soola
pisut suhkrut
½ laimi mahl
musta pipart
150 g juustu (leibjuust või juustulaastud)
1 paksoi (Hiina lehtnaeris)
peotäis peterselli või koriandrit
1. Lõika lillkapsas õisikuteks. Pese ja tükelda kartulid, porgandid ja sibulad. Lüdi herned.
2. Sulata kastrulis või, lisa aedviljad ja karri. Kuumuta segdes paar minutit. Lisa vesi ja hauta peaegu pehmeks.
3. Vala kastrulisse kookospiim ja jogurt. Maitsesta soola, suhkru, laimimahla ja pipraga. Hauta mõni minut. Lisa lõpuks tükeldatud leibjuust või juustulaastud ja paksoi. Kuumuta hetk, kuid ära enam hauta. Puista peale hakitud peterselli või koriandrit.